X
تبلیغات
دهکـــــــــده تفریحی پزشکان - پزشکی
تاريخ : شنبه 1390/12/27 | 1:56 | نویسنده : معصومه کاظمیان
اینم از قولی که داده بودم!!

البته آدم باید همیشه نیمه پر لیوان رو ببینه!!!!!



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 1390/12/27 | 0:21 | نویسنده : مروارید ایمانیان

بخووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون !!!!!!!


ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 1390/11/21 | 21:9 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی

رشد مجدد اندامهای قطع شده انسان امکانپذیر می شود



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 1390/11/11 | 10:13 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی

این عکس در تاریخ  ۱۹۹۷ میلادی انتشار یافت ، یک عکس عجیب و غریب از یک موش که یک گوش انسان در بدنش رشد کرده بود به شکل انفجاری در دنیا انتشار یافت . گرچه بعضی از منابع تاریخ  تولید این عکس را پیش از این زمان می دانند .




ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه 1390/11/06 | 17:40 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی


مصرف خرما، پیشگیری از ابتلا به فقر آهن



ادامه مطلب
تاريخ : چهارشنبه 1390/11/05 | 0:30 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی

18+

به افراد زیر توصیه می کنم بر روی ادامه مطالب کلیک نکنند:

1-افراد زیر 18سال

2-افراد بالای 65سال

3-افرادی که بیماری قلبی دارند

4-مشترکین عزیز Dial-up



ادامه مطلب
تاريخ : یکشنبه 1390/11/02 | 11:25 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی
ویتامین E و ماده معدنی «روی» از بروز عفونت پیشگیری می‌کند. «روی» در مغز گردو، جوانه گندم، تخم مرغ، گوشت قرمز و برخی سبزی‌های برگ سبز مانند کاهو و برگ تربچه یافت می‌شود.



ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه 1390/10/22 | 20:16 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی
یک دختر ۱۸ ساله انگلیسی با سه قلب زندگی می‌کند که یکی از آنها قلب خودش و دوتای دیگر پیوندی هستند.



ادامه مطلب
تاريخ : دوشنبه 1390/10/19 | 10:47 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی
سالها یکی پس از دیگری میگذرند و کلیه های ما خون ما را با دفع نمک ، سم و هر گونه شیء ناخواسته که وارد بدن ما میشود  فیلترمیکنند. چگونه می خواهیم بر این مشکل غلبه کنیم؟


ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 1390/10/16 | 19:42 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی
پژوهشگران علوم پزشکی در موسسه ملی "سوء مصرف دارو" در مریلند آمریکا می گویند نتایج تحقیقات آن ها نشان می دهد انتشار امواج الکترومغناطیسی تلفن همراه می تواند بخش هایی از مغز را که در نزدیکی گوشی قرار دارند تحریک کند و فعالیت آن بخش را افزایش می دهد.


ادامه مطلب
تاريخ : چهارشنبه 1390/10/07 | 22:0 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی
تاريخ : سه شنبه 1390/10/06 | 0:9 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی



فاصله بین دندانهای بالا یک بیماریست...



ادامه مطلب
تاريخ : دوشنبه 1390/10/05 | 0:19 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی
متخصصان تغذيه و سلامت مي‌گويند اگر مي‌خواهيد وزنتان را كم كنيد اما هنوز نتوانسته‌ايد از خوردن تنقلات مورد علاقه‌تان دل بكنيد، نوشيدن چاي راه حل خوبي براي كاهش وزن است.



ادامه مطلب
تاريخ : دوشنبه 1390/08/23 | 13:35 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی
ایا چاق یا لاغر بودن کافیست؟؟؟!!!



ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه 1390/08/19 | 0:46 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی


ویتامین ها چندان هم بی ضرر نیستند؛
/ترجمه/ارتباط مصرف ویتامین E با خطر بالای ابتلا به سرطان پروستات

در یک پژوهش جدید روی ۳۵۰۰ آمریکایی کشف شد که احتمال خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردانی که ویتامین E را روزانه مصرف می کنند نسبت به کسانی که ویتامین E را به عنوان مکمل مصرف نمی کنند بیشتر است.



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 1390/08/14 | 14:35 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی
سلام

یک کتاب به دستم رسیده به نام""من یک رزیدنتم""

که ماجراهای دوره رزیدنتی یک دکتر به نام"""احمد لاجوردی ""است..هنوز نخوندم ولی توصیه می کنم بخونید در بد ترین حالت هم گوشه هایی هرچند اغرار امیز از زندگی اینده تون رو نشون می ده...



نشر افراز



تاريخ : پنجشنبه 1390/08/12 | 21:40 | نویسنده : مینا طاهرخانی
دکتر احمدرضا درستی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: متاسفانه مشاهده می‌شود افراد بسیاری برای سرخ کردن مواد غذایی بویژه موادی که جذب روغن بالایی دارند، از جمله بادمجان و کدو از روغن زیتون استفاده می‌کنند. این در حالی است که این روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه‌ای از دود می‌رسد که ساختار روغن به هم ریخته، ترکیبات جدیدی که برای سلامت بدن خطر داشته، سرطان زا و سمی هستند را تشکیل می‌دهد.
وی با بیان اینکه درجه دود روغن‌های سرخ کردنی بالاتر بوده و گرمای بیشتری نسبت به روغن زیتون تحمل می‌کنند، افزود: البته روغن زیتون را می‌توان برای طبخ غذاهایی که نیاز به حرارت طولانی ندارند، مانند طبخ نیمرو استفاده کرد.

مصرف روغن زيتون در زمان سرخ كردن به دليل افزايش درجه حرارت مناسب نيست.
دكتر بزرگمهر، دبير انجمن تغذيه ايران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: روغن زيتون براي سرخ كردن مناسب نيست، چون در زمان سرخ كردن درجه حرارت به مقدار زيادي افزايش مي يابد.
وي افزود: براي استفاده از روغن مي توان آن را در حين پختن غذا و يا زماني كه غذا آب دارد مصرف كرد.
دكتر بزرگمهر با اشاره به اين نكته كه ارزش غذايي روغن زيتون بودار از بي بوي آن بيشتر است تاكيد كرد: مصرف روغن زيتون براي حفظ سلامت قلب و عرق مفيد و پايين آورنده چربي بد خون مانند تري گليسيريد است اما بايد به خاطر داشت مصرف بيش از حد روغن زيتون باعث چاقي مي شود.
وي تاكيد كرد: روغن زيتون بايد در جاي خنك و به مدت كوتاه تا زمان انقضاي آن نگه داري شود.

 


 



تاريخ : دوشنبه 1390/08/09 | 14:48 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی
تاريخ : یکشنبه 1390/08/08 | 8:39 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی
یک سری اطلاعات درباره موخوره ( همون چند شاخه شدن تار مو ) و راه جلوگیریش جمع کردم که کوتاه و مقویه .

                                       امیدوارم به دردتون بخوره



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 1390/08/07 | 13:13 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی

دید کلی

اسکلت بدن از تعداد زیادی استخوان تشکیل شده است که بعضی از آنها فرد و بعضی دیگر زوج هستند. استخوانها از نظر شکل و اندازه بسیار متفاوت می‌باشند ولی بطور کلی آنها را به 5 گروه اصلی می‌توان تقسیم‌بندی کرد.



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 1390/08/03 | 22:39 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی
یه متن جالب انگلیسی همراه ترجمه درباره ی درمان سوختگی که هم به خواندن متن انگلیسی کمک می کند و هم یه نکته جدید می آموزد .



ادامه مطلب
تاريخ : دوشنبه 1378/10/11 | 0:0 | نویسنده : محمدجواد عبدالحی
به نظرم یه کپی از این متن خلاصه شده ی بافتی بگیرین خیلی کمکتون کنه.مخصوصا شب امتحان......

  • اشکان دی ال
  • سیستان منت